JOIN US!
Jika anda berminat untuk memulakan perniagaan menjual produk2 ORIGINAL dari MEIKO Japan, anda kini berpeluang untuk menyertai kami samada menjadi AGEN atau DROPSHIPPER Naturactor Collections. Atau jika anda seorang blogger, anda boleh menyertai kami di EC BLOGGER PROGRAM. Kini blogger juga berpeluang untuk menyertai kami di NC!


DROPSHIPPER
Apa itu 'Dropshipper'? Dropshipper adalah sejenis perniagaan di mana anda TIDAK perlu menyimpan stok, dan anda TIDAK memerlukan modal untuk memulakan perniagaan ini. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah, anda hanya perlu mencari pelanggan. Semua pembungkusan, pengeposan akan dibuat oleh pihak Naturactor Collections (NC).


AGEN
Apa itu 'Agen'? Agen ialah salah satu perniagaan dimana anda mengambil stok secara borong secara berterusan dari NC. Untuk agen, anda perlu mempunyai modal sendiri dan perlu menyimpan stok anda. Tetapi, harga yang ditawarkan untuk agen adalah lebih rendah daripada normal price. Anda perlu mencari pelanggan sendiri, dan segala pembungkusan dan pengeposan adalah dibawah tanggungjawab anda.


Semua produk yang dijual adalah 100% ORIGINAL, Made in MEIKO JAPAN.

EC BLOGGER PROGRAM
Apa itu EC BLOGGER PROGRAM? Program ini adalah khas untuk blogger, iaitu sejenis non-profit program di mana blogger yang terpilih akan menerima produk2 kecantikan, samada skincare, make up atau sebagainya dari NC secara PERCUMA! Blogger hanya perlu menggunakan produk tersebut & menulis review pengalaman menggunakan produk tersebut. Mudah kan? Semua produk yang diberi kepada blogger adalah ORIGINAL tau! 

Kelebihan yang blogger akan dapat melalui EC BLOGGER PROGRAM:
1. Produk PERCUMA setiap bulan*!
2. Traffic yang tinggi ke blog anda kerana ramai customer yang "google" mengenai produk akan masuk ke entry anda.
3.  Boleh menjadi sumber rujukan bagi entry review kecantikan kepada pengguna lain :)


Bagi yang berminat, boleh email kan ke zunitaramli@gmail.com

JOIN US NOW AND GET BENEFITS FROM NC!!!

11 comments:

 1. saya berminat, apa boleh dari luar malaysia?

  ReplyDelete
 2. Maaf utk diluar Malaysia xavailable buat masa skg..

  ReplyDelete
 3. sy pon berminat nak jd dropshipper..mcm mane ye?

  ReplyDelete
 4. Saya berminta nk jadi dropshipper

  ReplyDelete
 5. salam email dkt sy.. nurkhairul_nisa@yahoo.com

  ReplyDelete
 6. Salam. Kalau nak jadi agent berapa modal permulaan? Saya Sara (nursara@mohe.gov.my)

  ReplyDelete