Saturday, April 6, 2013

MEIKO MC LATEST COLLECTION - Essence-in Mascara

Hello everyoneeee!!

Rasanya lama sgt xbuat review any MEIKO produk kt blog ni.. ada byk produk2 meiko terbaru.. nnt saya akan review one by one ya! And semuanya mmg hebat2.. mmg puas hati sgt2!!

Okay so today saya nak review 1 lagi produk baru dari MEIKO - MC Collections - ESSENCE-IN MASCARA. Nama pun mcm dah stunning kannn.. Let's see the pictures of this beautiful Mascara :)



Nampak mcm mascara biasa kan.. tapi sebenarnya mascara ni mmg sgt2 LUAR BIASA!! Kelebihan mascara ni berbanding mascara lain;

1. Dense volume and curl upward
--> Berupaya untuk lebatkan dan melentikkan bulu mata

2. Eyelash treatment mascara

3. Mascara which creates a dense eyelashes that it was said that there comes while care eyelashes.

4. Beautiful last a long time without being blurred in the film type.

5. Easy OFF with hot water.
--> xperlu make up remover pun boleh tanggal,. tp TAK MUDAH ditanggalkan kalau gosok2 mata atau mcm menangis ke, kena hujan ke.. xde la mcm mata panda! hehe

6. Diperbuat daripada 10 different formulations (moisturizing ingredient)
--> Mampu utk menguatkan bulu mata dari akar ke hujung, mengurangkan keguguran bulu mata.
--> Antara kandungan ingredients daripada sumber tumbuh2an :
- Arnica flower extract
- Nettle-flower extract
-Yaw Japanese red pine cone extract
- Rosemary extract
- Chamomile flower extract

7. Proprietary brush fits eyelid perfectly!
--> Section thinner styling efficiently difference in length of leg hair.
--> natural finish spread radially.

8. Both ease of drop and durability of beauty
--> Due to water, sweat, tears, it does not become strong to rub or bleeding in = panda eyes!
-->The exquisite combination fee of wax, I keep naturally beautiful curls!


So.. apa lagi yang anda mahukan daripada MASCARA? Mmg semua kebaikan pada mascara ada pada MC ESSENCE-IN MASCARA!! So dapatkannya skg!! Email zunitaramli@gmail.com or whatsapp 0133986129 to order :)


PRICE: RM69*
*excluding postage

No comments:

Post a Comment

Post a Comment